Olvastad az első 12 macskás idézetet? Íme még egy tucat!

  1. A macska elképzeli, hogy a madzagra kötött darab papír egy egér, egészen addig, amíg te is be nem szállsz a játékba, mert akkor elmebajosnak néz téged és azonnal elkezdi nyalogatni a lábát. (Pam Brown)

Macska

  2. Ha séta közben egy kóbor kiscica eléd szökken a semmiből, megejtően miákolni kezd és puha vállacskájával a lábadhoz dörgölőzik, akkor menekülj messzire, amíg a veszély el nem múlik! (Murray Robinson)

  3. A macskák uralhatták volna az univerzumot, de többre tartották a nyugalmukat. (Paul Gray)

  4. Azok a párok, akik első alkalommal tesznek szert kiscicára, rengeteget fáradoznak azon, hogy kényelmes ágyat csináljanak neki a konyhában. Csak azért, hogy arra ébredjenek, a cica békésen alszik kettőjük között. (Pam Brown)

  5. Ha a macskák tudnának beszélni, nem lennének rá hajlandóak. (Nan Porter)

Cic

  6. Ha egy macska úgy döntött, hogy szeret téged, nem sokat tehetsz ellene. (Katryna Smythe)

  7. A macska nem finnyáskodó – hacsak nem felejted el, hogy a tejet lapos rózsamintás tálkából szereti, a halat pedig a kékből. De végül úgyis mindegyikből kiveszi és a padlóról fogja megenni. (Arthur Bridges)

  8. Az ókori Egyiptomban istenként tisztelték őket. Ez teszi hajlamossá őket arra, hogy a gyarló, esendő, vétkező emberi lények kritikusainak és bíráinak tekintsék magukat, akikkel egyébként megosztják az életüket. (P. G. Wodehouse)

  9. Egy szundikáló kiscica a tökéletes szépség megtestesülése. (Arthur Bridges)

Macs

10. A macskák utálják a bezárt ajtókat… függetlenül attól, melyik oldalon vannak. (Lilian Jackson Braun)

11.  A környék összes macskája átjön hozzátok, hogy kipróbálja az újonnan kialakított macskabejárót az ajtón. A saját macskád pedig továbbra is fölmászik az ablakpárkányra, és kiköveteli, hogy kelj fel az ágyból és engedd be. (Brian King)

 12. Vannak emberek, akik erővel vagy érvekkel átalakítják a világot, a macska viszont csak fekszik, szunyókál, és a világ csendben átalakítja önmagát, hogy megfeleljen a négylábú jólétének és kényelmének. (Allen és Ivy Dodd)

Watercolor vector designed by Freepik